Östersjöfestivalen 2024

Östersjöfestivalen 2024 är som vanligt en stor folkfest i Karlshamn. Vecka 29 då bjuder staden till fest. så sätt ett kryss i almanackan redan nu för 18, 19 och 20 juli.

Om du gillar musik och mat, då är verkligen denna festival något för dig. Festivalen och kulturkvarteret börjar torsdagen den 18 juli men tjuvstartar redan på onsdagskvällen

I många år har vi haft förmånen att få medverka på Östersjöfestivalen och det lika roligt varje gång. Alla glada och goa besökare, men även den sköna musiken som strömmar ut från Kulturkvarterets innergård. Musikens ljuva toner sprider sig över hela Vinkelgatan där vi hantverkare står från torsdag- lördag mellan kl 11.00-18.00. På lördagen slutar dock hantverksmarknaden redan kl 17.00

Kom till Vinkelgatan och den gamla genuina Kulturkvarteret.

Kom och njut av doften från de utslagna rosorna, från nybryggt kaffe och de nybakta våfflorna som serveras på innergården. Ta en fika och koppla av till de sköna tonerna som de olika artisterna erbjuder.

Välkommen till oss på Vinkelgatan, se vårt hantverk och honung både naturell och smaksatta. Jag hoppas du kommer och provsmaka våra små delikatesser, vilken blir din favorit? jag vet min. Håll utkik efter honungsflaggan.

smaksatt honung på Östersjöfestivalen 2024

Nytt för i år är våra skyddsänglar, ja vi har haft de ett antal år. Det nya är att 50% av intäkten från änglarna går till ”Min Stora Dag” pengarna sätts in när våra marknader är slut för året. Vill du hänga med på resan och se vad vi kommer upp till så gilla oss på facebook. Dels blir jag mycket glad och du får följa oss i vardagen

vårt sortiment av smaksatt honung

Festivalen tillhör en av de största gratisfestivalerna i Sverige

Det går att beskriva Östersjöfestivalen på lika många sätt som den har besökare. Och har du besökt festivalen minns du säkert dofterna från högblom och stekt sill. Musiken på gågatorna, marknadsgycklet, kulturkvarteret, hamnlivet, lättsinnet och den härligt glada trängseln.

Hjärtligt välkommen till Karlshamn, Östersjöfestivalen 2024 och framför allt Vinkelgatan

Tomtefar lyser upp i mörkret
Tomtefar skapar en förtrollande trädgårdsmiljö och med uppladdningsbar lampa kan du själv styra styrkan i skenet.
Köksrullehållare-ko Majros
Köksrullehållare-Kossan Majros
Köksrullehållare-Kossan Majros är först ut. Ge ditt kök en charmig touch med vår köksrullehållare. Med dess söta design är den ett praktisk verktyg i köket. Dessutom sprider den glädje och humor till din matlagning.
120 gram Honung-Kardemumma
Honung och kardemumma tillkom hösten 2023 och blev snabbt omtyckt på julmarknaderna. Mycket god på en kardemummaskorpa eller i kaffet. Testa den till pannacotta, blåbärskakan, bullafyllningen, glass….
honung-kakao
120 gram Honung- Criollo Kakao
Honung- Criollo Kakao i en 120 gr gammaldags och fin glasburk. Med ekologisk raw kakao av sorten criollo, som oftast håller högsta kvalitet. Gillar du choklad rekommendera vi dig att testa denna.